ALGEM'i Tarım Bakanımız Mehdi Eker açacak

Altıeylül Belediyesi’nin GOP Mahallesi’nde hizmete açacağı kısa adı ALGEM olan Altıeylül Gelişim Merkezi’nin kurdelesini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker kesecek. Açılış Cuma günü saat 10.30 da.

Altıeylül Belediyesi’nin Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde yer alan ALGEM açılıyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katılacağı açılış Cuma günü olacak. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu açılış öncesinde ALGEM’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kafaoğlu ALGEM’in artık açılışa hazır hale geldiğini söyledi.

“ANNELER KURSTA

ÇOCUKLAR KREŞTE”

Kafaoğlu “ALGEM faaliyete geçiyor. ALGEM’de sosyal market, dershane, meslek edindirme kursları, kreşi, bakım odaları, sergi salonları ve toplantı salonları ile hizmet verecek. ALGEM Altıeylül Gelişim Merkezi. Meslek kurslarına çocuklu aileler katılamıyorlar ama biz onları da düşündük. Anneler kurslara çocukla birlikte gelecek, anneler kurs alacak çocuklarda kreşte duracak. Donanımlı bir merkez açıyoruz. Başta Başkan Yardımcımız Mesut Eray olmak üzere tüm çalışanları kutluyorum. Çok güzel hizmetlerin sunulacağı 5 yıldızlı otel oldu” dedi.