Haydi çocuklar sokağa

Balıkesir ilinde 2. kez Altıeylül ilçesinde ilk kez düzenlenen geleneksel çocuk oyunları şenliği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Altıeylül Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün işbirliğiyle 11-15 Mayıs 2015 tarihlerinde Atatürk Yüzme Havuzu önünde başladı.

Şenlikler Cuma günü ödül töreni ile sona erecek.

Altıeylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Sezen Irmak koordinatörlüğünde düzenlenen şenliğin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Korkmaz, Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süreyya Eray katıldı.

Açılışta Altıeylül Belediyesi tarafında öğrencilere tişört, şapka, balon, yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.

Öğrenciler yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca ve yakan top gibi oyunları oynayarak doyasıya eğlendiler.