ÇOCUK İSTİSMARINI ÖNLEME VE BİLGİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

Altıeylül Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Kent Konseyi, '' Çocuk İstismarını Önleme ve Bilgilendirme''  protokolünü imzaladı. Altıeylül Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Kent Konseyi bir araya gelerek, okullarda, ailelere ve öğrencilere konferansların verileceği belirtildi.

İmzalanan protokol sonrasında Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı; ''Yine, yeni bir protokolle, Üniversitemiz, Kent Konseyimiz ve Balıkesir Üniversitemizle bir aradayız. ' Çocuk İstismarını Önleme ve Bilgilendirme' protokolü çatısı altında bir araya gelerek yeni bir protokole daha imza atmış bulunuyoruz. Öncelikle bu protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz ve yarınlarımızdır. Çocuklarımıza verdiğimiz önem aslında yarınlarımıza, geleceğimize verdiğimiz önemdir. Bu nedenle biz eğitim ve öğretim aşamasındaki çocuklarımıza ve eğitim-öğretim öncesi, anaokulu ve kreş dönemindeki çocuklarımıza yönelik de, Altıeylül Belediyesi olarak var gücümüzle bu işin yanındayız. Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Üniversitemiz ve Kent Konseyimizle birlikte, inşallah çocuklarımızın istismarını önleyecek ve aileleri bilgilendirecek çalışmalar yapılacak. Bizde bu işin içinde olduğumuz için çok mutluyuz. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve protokolün hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.