BAŞKAN AVCI OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, haftanın iki günü okul ziyaretleri yapıyor. Bir gün merkez, bir gün kırsal mahalle okul ziyaretleri yapan Başkan Avcı, çocuklarla yakından ilgileniyor, kendilerini geliştirmeleri hakkında öğütlerde bulunuyor.

Başkan Hasan Avcı, Altıeylül İlçesi kırsal mahallesi Aslıhantepecik İlkokuluna bir ziyarette bulundu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Avcı sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler diledi. Yeni neslin dijital ortamlardan ziyade açık alanda sosyal hayata adapte olmalarının önemine değinen Avcı  “Haftada iki gün, bir gün kırsal, bir gün merkez okul ziyareti gerçekleştiriyoruz. “Sevgili çocuklar,  yeni bir yılın ilk haftasını bitirmek üzeresiniz. Allah kolaylık versin. İnşallah, milletimiz, memleketimiz ve çocuklarımız açısından 2018’de 2017’ye nazaran daha güzel bir yıl geçiririz. Çocuklar, artık büyüyorsunuz. Ablalar abiler olacaksınız. Bu memleketin sizin gibi pırıl pırıl çocuklara,  gençlere ihtiyacı var. Kendinizi yetiştirirken çocukluğunuzu ihmal etmeyin. Bilgisayar, cep telefonu, tablet gibi dijital ortamlara takılıp dışarıdaki oyunları bırakmayın. Tabii havalar şu an soğuk. Kendinizi hasta etmeden fırsat buldukça çocukluğunuzun tadını çıkarın. Bilgisayar oyunlarının ve sosyal medyanın müptelası olmayın.” şeklinde konuştu.  Öğrencilerin taleplerinin olup olmadığı sorusu üzerine, öğrenciler Başkan Avcı’dan okullarına kütüphane istediler. Başkan Avcı kütüphane talebini seve seve kabul edeceklerini dile getirirken, belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Aslıhantepecik İlkokulu  ziyaretine, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Meclis Üyesi Murat Adısanoğlu ve birim müdürleri katıldı.