Meryemdere hayrına katıldık

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk ile birlikte Meryemdere Mahallesi hayrına katıldı.

Başkan Kafaoğlu burada halkın ilgisi ile karşılaştı. Yörük Mahallesi olan Meryemdere’de kendisini doğal ortamda hissettiğini ve vatandaşlarla bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Meryemdere Mahallesi’nin ihtiyacı olan kilit parke taşlarının 10 gün içerisinde gönderileceğini vurgulayarak, vatandaşın ayağının çamurdan kurtulacağını kaydetti.

Başkan Kafaoğlu Meryemdere Mahallesi’ndeki hayırda mahalle sakinlerinin ısrarını kıramadı ve salıncakta sallandı. Mahalleye gelen her misafirin uğrak yeri olan salıncakta çocuklar gibi şen olan Başkan Kafaoğlu Meryemdere’nin yeşilliği ve doğası ile buluştu.

Başkan Kafaoğlu'na hayırda AK Parti Milletvekili Adayı Kasım Bostan ve Hilal Demirözer de eşlik etti.