Başkan Ayvatlar'da incelemelerde bulundu

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray ile birlikte 6-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 11. Uluslar arası Balıkesir Yörük Türkmen Şöleni öncesinde Ayvatlar Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

Başkan Kafaoğlu ilk olarak mahalle içerisinde bulunan daha önce okul olan ve Yörük evine dönüştürülen, içerisinde müze ve otantik odanın yer alacağı binayı gezdi, çevre düzenlemelerini inceledi.

Başkan Kafaoğlu daha sonra şölen alanının yapılacağı alana gitti ve burada şölen hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray’dan bilgi aldı. Başkan Kafaoğlu Pazar gününe kadar şölen alanı ve çevresinin Ayvatlar Yörük ve Türkmen Şölenine hazırlanacağını, Balıkesir ve diğer illerin yanı sıra uluslar arası misafirlerin de şölemde yer alacağını söyledi.  Altıeylül’ün adına yakışır bir şölen gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Kafaoğlu tüm Balıkesir halkını gerçekleştirilecek şölene davet etti.