BAŞKAN KAFAOĞLU OYUMUZU DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN KULLANDIK

BAŞKAN KAFAOĞLU

OYUMUZU DAHA GÜÇLÜ

BİR TÜRKİYE İÇİN KULLANDIK

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için Mehmet Vehbi Bolak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’sinde 1356’nolu sandıkta oyunu kullandı. Erken saatlerde ailesi ile birlikte oyunu kullanmaya gelen,Başkan Kafaoğlu;‘‘Daha güçlü bir Türkiye için oyumuzu kullandık’’ diyerek, sözlerine şöyle devam etti. ‘‘Geleceğimiz için, istikbalimiz için ve  istikrar için bizde bugün vatandaşlık görevimizi yaptık. Bugün yapılan halk oylamasının çok daha güçlü bir Türkiye’nin ayak sesleri olduğunu düşünüyorum. Ülkemize ve tüm insanlarımıza güzellikler getirmesini diliyorum’’ dedi. Başkan Kafaoğlu daha sonra Altıeylül ilçe sınırlarında oy kullanılan okulları ziyaret ederek oy vermeye gelen vatandaşlarla sohbet etti.