Başkandan kırmızı gül

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Belediye Meclis Üyeleri ve eşleri ile birlikte Şirin Bahçem’de bir araya geldi. Başkan Kafaoğlu Anneler Günü öncesinde belediye meclis üyelerinin eşlerine jest yaptı, kırmızı gül dağıttı ve tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Yemeğe katılan meclis üyeleri kendi eşlerine gül takdim etti. Başkan Kafaoğlu da eşi Didar Kafaoğlu’nun Anneler Günü’nü kutlayıp gül verdi.  Yemeğe AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş da katıldı.

Başkan Kafaoğlu “Anneler Günü Ayvatlar Şölenini gerçekleştirdiğimiz güne denk geleceği için yaptığımız istişareler sonucunda, hem bir araya gelelim, hem de sizlerin Anneler Günü’nü kutlayalım istedik. Annelerimiz en değerli varlıklarımız. Anneler bizler baş tacıdır” dedi.