Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
ALGEM'de ilk toplantı

Kısa adı ALGEM olan ve GOP Mahallesi’nde bulunan Altıeylül Belediyesi Gelişim Merkezi’nde mahalle sakinleri ile istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş, AK Parti Altıeylül Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Yasemin Akkol, GOP Muhtarı Şinasi Çağlı, Yıldız Muhtarı Fayiz Kayacan da katıldı.

Başkan Zekai Kafaoğlu AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş’a, muhtarlara ve mahalle halkına ALGEM’i gezdirdi, Ayşe Kardaş binaya hayran kaldı, güzel çalışmalarından dolayı Başkan Kafaoğlu’na teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Kafaoğlu “Seçimden önce ne söylediysek hepsini yerine getiriyoruz. Sizlerle hizmetkârlık yapmaya geldik. Her zaman sizlerleyiz ve sizlerin içindeyiz. Biz oy değil gönül alma derdindeyiz. Hep gönüllere hitap ettik. Biz hep insanlara sıcak elimizi değdirdik. Milletvekili aday listelerinde diğer partilerde kadının adı yok ancak AK Parti listelerinde 3 bayan kadın adayımız var. Belediye olarak çöp konteynerleri aldık ve dağıtmaya başladık. 25OO adet konteyner dağıttık. Kırsal mahalleler ve şehir merkezinde alt gelir gruplarına konteynerleri verdik, GOP Mahallesi’ne 40 adet dağıttık ve her alımda dağıtmaya devam edeceğiz. 5 yıl içerisinde herkesin çöp konteyneri olacak. Konteynerleri dağıtmaya GOP, Yıldız, Sütlüce ve Gümüşçeşme Mahallelerinden başladık. ALGEM içerisinde meslek edindirme kursları yer alacak ve kursiyerlerin çocuklarının bırakılacağı kreş bulunacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar ALKART sistemi ile buradan alışveriş yapabilecek. Yaşlı vatandaşlarımızın kişisel bakımları burada yapılacak. ALGEM içerisinde kültürel ve sosyal birçok etkinlik ve proje hayata geçecek” dedi.