KAFAOĞLU “BİR DAHA 15 TEMMUZ’LAR OLMAMASI İÇİN 16 NİSAN ÖNEMLİ”

KAFAOĞLU  “BİR DAHA 15 TEMMUZ’LAR

OLMAMASI İÇİN 16 NİSAN ÖNEMLİ”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için Ayşebacı Mahallesi’ndeydi. Kafaoğlu “16 Nisan bu işin son noktası. Bir daha 15 Temmuz’lar olmasın, Türkiye’yi bir daha karıştırmasınlar diye sandıklardan evet çıkmalı” dedi.

Beraberinde AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için gezilerini sürdüren Başkan Zekai Kafaoğlu Ayşebacı Mahallesi ve ardından Yıldız Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını,  dünyanın 16. Büyük ekonomik gücüne sahip bir ülke olduğunu kaydeden Kafaoğlu “Kendi helikopterini, tankını, tüfeğini yapan bir ülkeyiz. İnsansız hava aracını yapıyoruz, bunu dünyada yapan üç ülke var birisi Amerika, diğeri İsrail ve Türkiye.  Bileğimizi bükemeyecekler, millete diz çöktüremeyecekler, vatanımızı bölemeyecekler, ezanımızı susturamayacaklar, bayrağımızı indiremeyecekler. 16 Nisan bu işin son noktası. Bir daha 15 Temmuz’lar olmasın, Türkiye’yi bir daha karıştırmasınlar diye 16 Nisan’da sandıklarda evet çıkmalı. 228 yıldır Amerika’da 44. Başkan var, bizde 90 yıldır 65. Hükümet var. Türkiye’de hükümetlerin ömrü 16 ay. Artık 5 yıldan 5 yıla seçim olacak. Seçim derdi olmayacak icraat zamanı olacak” dedi.