SEDEFNE’DEİNDİRİMLER DEVAM EDİYOR

Berberler ve Kuaförler Odası ile Pamukçu Sedefne Termal Otel arasında indirim protokolü gerçekleşti.

Berberler ve Kuaförler Odası üyelerine yönelik olarak Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Altaş Altıeylül Şirketi tarafından işletilen Pamukçu Sedefne Termal Otel ile indirim anlaşması imzaladı ve üyeler konaklamalarda % 20 indirimden yararlanacak.

Başkan İbrahim Demirer ve Altaş Altıeylül Şirketi Başkanı İsmail Akdoğan birlikte protokolü imzaladı, protokol kapsamında oda üyelerine konaklama ve yemek ücretlerinde % 20 indirim uygulanacak.

Altaş Altıeylül Şirketi Başkanı İsmail Akdoğan ziyarette Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun selam ve saygılarını iletti. Akdoğan Altıeylül Pamukçu Mahallesi’nde bulunan Sedefne Termal Otel ile vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade etti. Akdoğan sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda indirim protokolü yaptıklarını kaydederek, şifalı termal su bulunan Sedefne’ye vatandaşların ilgisinin her geçen gün arttığını ve bundan mutluluk duyduklarını belirtti. Akdoğan oda üyelerini de Sedefne’de ağırlamaktan memnunluk duyacaklarını belirtti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Demirer “Üyelerimiz ve aileleriSedefne Otel’deki konaklamalarında indirimden yararlanacaklar.Sedefne Termal Otel yenilendi, farklı bir konsepte büründü. Şifa bulmak için başka illere gitmeye gerek yok. Sedefne Otel sıcak suyu ve yenilenen yüzü ile hizmet veriyor. Oda üyelerimizde otelden indirimli bir şekilde faydalanacaklar” dedi.