YILLAR SONRA GELEN MUTLULUK

86 YAŞINDA İLK DOĞUM GÜNÜNÜ

BAŞKAN KAFAOĞLU İLE KUTLADI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gümüşçeşme Mahallesi’nde yalnız yaşayan Sebahattin Keskinkılıç’a sürpriz yaptı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gümüşçeşme Mahallesi’nde yalnız yaşayan 86 yaşındaki Sebahattin Keskinkılıç’ı evinde ziyaret etti,  doğum gününü kutladı ve birlikte pasta kestiler. Başkan Kafaoğlu Sebahattin Keskinkılıç’a sağlık ve huzur içerisinde nice yıllar temennisinde bulundu.

“ŞU ANDAKİ DUYGUYU ANLATAMAM”

Keskinkılıç“Ben bu zamana kadar hiç doğum günü kutlamadım, bu tür şeyler nedir bilmem. 85 yaşını bitirdim, 86 yaşına girdim. Eşimden ayrıyım, iki çocuğumda şehir dışında çalışıyor. Ben kendi başıma hayatımı idame ettiriyorum. Hayatım boyunca ilk kez bugün doğum günü kutluyorum ve pasta kesiyorum. Bana bu mutluluğu yıllar sonra yaşatan, evime misafir olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun, işlerini rast getirsin. Başkanımı görünce çok mutlu oldum, tarifini anlatmak mümkün değil, benimle birlikte pasta kesmesi, sohbet etmesi,  mutluluğuma ortak olması anlatılmaz, yaşanır” dedi.

“SEBAHATTİN AMCANIN

MUTLULUĞUNA ORTAK OLDUM”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da sosyal belediyeciliği önemsediklerini,  insana önem verdiklerini ifade ederek, Sebahattin amcanın bugüne kadar hiç doğum günün kutlamadığı yönünde bir talep geldiğini söyleyerek “Kendisini hem ziyaret etmiş oldum, hem hasbihal ettik hem de yıllardan bu yana kutlanmayan doğum günün kutlayarak birlikte pasta yedik. İnsanların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onun gözündeki sevgi ve mutluluk duygusunu görünce ben de çok mutlu oldum. Bizim sloganımız Mutlu İnsanlar Şehri. Sebahattin amca gibi ilçemizde yaşayan tüm insanlarımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Sebahattin amcamıza Allah sağlık içerisinde uzun ömürler versin” diye konuştu.