EMEKLİLERE SEDEFNE’DE İNDİRİM

EMEKLİLERE

SEDEFNE’DE

İNDİRİM

Türkiye Emekliler Derneği Balıkesir Şubesi üyelerine yönelik olarak Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Altaş Altıeylül Şirketi tarafından işletilen Pamukçu Sedefne Termal Otel ile indirim anlaşması imzaladı ve üyeler konaklamalarda % 20 indirimden yararlanacak.

Dernek Başkanı Kenan Siyer ve Altaş Altıeylül Şirketi Başkanı İsmail Akdoğan birlikte protokolü imzaladı, protokol kapsamında dernek üyelerine konaklama ve yemek ücretlerinde % 20 indirim uygulanacak.

Altaş Altıeylül Şirketi Başkanı İsmail Akdoğan ziyarette Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun selam ve saygılarını iletti. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Akdoğan Altıeylül Pamukçu Mahallesi’nde bulunan Sedefne Termal Otel ile vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade etti. Akdoğan sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda indirim protokolü yaptıklarını kaydederek, şifalı termal su bulunan Sedefne’ye vatandaşların ilgisinin her geçen gün arttığını ve bundan mutluluk duyduklarını belirtti. Akdoğan oda üyelerini de Sedefne’de ağırlamaktan memnunluk duyacaklarını belirtti.

Türkiye Emekliler Derneği Balıkesir Şube Başkanı Kenan Siyer de anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Siyer “Sedefne Termal Otel ile indirim protokolü imzaladık. Oda üyelerimiz Sedefne Otel’deki konaklamalarında indirimden yararlanacaklar.Sedefne Termal Otel yenilendi, farklı bir konsept kazandı. Odalarından, dış mekânına, çocuk parkından, toplantı salonlarına kadar otelin her bölümünde ciddi dokunuşlar oldu. Şifanın kaynağı burada. Üyelerimiz aileleri ile birlikte buradan indirimli bir şekilde yararlanacaklar. Bu indirim anlaşması bizim için çok faydalı olacak” dedi.