KAFAOĞLU MUHTARLARLA BULUŞTU

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu merkez mahalle muhtarları ile biraraya geldi.

Merkezde bulunan 13 mahalle muhtarı ile hasbihal eden Başkan Kafaoğlu muhtarların istek, talep ve ihtiyaçları noktasında fikir-alışverişinde bulundu. Toplantıya AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu da katıldı.

Başkan Zekai Kafaoğlu “Muhtarlarımız ile fırsat buldukça biraraya geliyoruz. Merkezde 13, kırsalda 81 olmak ve mezralarla birlikte 107 yerleşim birimimiz var. Muhtarlarımızdan gelen talep üzerine birlikteyiz. Merkeze konteynır dağıtımımız devam ediyor. Meclisten karar aldık. 24 dairenin üstünde konut yapan müteahhit yer altı konteynırı koymak zorunda. Yapı kullanımı alınmadan önce bunu istiyoruz. Kırsal mahalleler çöp konteynırına ilk kez belediye ile tanıştılar. Altıeylül olarak bu yıl içerisinde merkeze ağırlık vereceğiz. Şehir merkezinde ciddi dokunuşlarımız ve çalışmalarımız olacak. Muhtarlarımız ile birlikte olmak ve onlarla çalışmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Toplantıya 1. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, 2. Gündoğan Mahallesi Muhtarı Nihat Emer, Altıeylül Mahallesi Muhtarı Şadi Ersin, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hidayet Ersözgil, Dinkçiler Mahallesi Muhtarı Mustafa Sangül, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Şinasi Çağlı, Gümüşçeşme Mahallesi Muhtarı Muammer Özkorkmaz, Hacıilbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz, Hasan Basri Çantay Mahallesi Muhtar Ali Şuuri Küçükoğlu, Kasaplar Mahallesi Muhtarı Gönül Başçivi, Plevne Mahallesi Muhtarı Cemil Erdoğan, Sütlüce Mahallesi Muhtarı Bahriye Kofuooğlu ve Yıldız Mahallesi Muhtarı Fayiz Kayacan katıldılar.