ALTIEYLÜL BELEDİYESİ’NDEN MİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SPORCULARINA BÜYÜK JEST

ALTIEYLÜL BELEDİYESİ’NDEN MİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK

ANADOLU LİSESİ SPORCULARINA BÜYÜK JEST

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahalle Ligi Halı Saha Turnuvası”ndaAltıeylül ilçe şampiyonu ve okullararası Futbol turnuvasında ise Balıkesir İl Şampiyonu oldu.

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Yönetimi okula ve sporculara desteklerini esirgemeyen AltıeylülBelediyesine ve BaşkanZekai Kakafaoğlu’nateşekkür ettiler. Okul yönetimi Başkan Zekai Kafaoğlu’na destekleri için ziyarette bulundular.  Okul futbol takımı 2-5 Mart 2017 tarihleri arasına Kütahya-Tavşanlı’ da yapılacak olan Türkiye Grup müsabakalarında Balıkesir’i temsil edecek.