OKULA GERİ DÖNDÜLER, KARNE SEVİNCİ YAŞADILAR

Altıeylül Belediyesi ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleşen ‘Artık Okuldayım’ Projesi ile tekrar okula başlayan öğrenciler karnelerini aldılar. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu eşi Didar Kafaoğlu öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Zağnospaşa Ortaokulu’ndaydı. Başkan Kafaoğlu eşi Didar Kafaoğlu, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile beraber sınıflarda öğrencilere karne dağıttı. Başkan Kafaoğlu ‘Artık Okuldayım’ Projesi kapsamında okula tekrar geri dönen öğrencilerin karne almasının da ayrı bir mutluluğunu yaşadı. Kafaoğlu çifti aynı okulda okuyan Dilara, Serhat, Efecan ve Aslı'nın karne sevincine ortak oldular.

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik “Başkanımız Zekai Kafaoğlu ve eşi Didar hanımın öncülüğünde başlattığımız proje ile birlikte devamsız olan öğrenciler tekrar okula başladılar. Öğrenci kardeşlerimiz bizlere söz vererek okula başladılar. Bu konuda başkanımızın ve eşinin emekleri büyük” diye konuştu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu öğrencilerin tatili iyi değerlendirmesini isteyerek “Bol bol kitap okuyun. Ne kadar kitap okursanız gelecekte o kadar başarılı olursunuz. İkinci döneme daha dinç bir şekilde dönmenizi temenni ediyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte başlattığımız proje ile okula gidemeyen kardeşlerimizi tekrar okula kazandırıyoruz” dedi.