VALİ YAZICI ALTIEYLÜL’DE

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı Altıeylül Belediyesi’ndeydi. Başkan Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret eden Vali Yazıcı belediye çalışmaları konusunda bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Zeki Çabuk, Ahmet Özen ve Osman Zeki Şahin’in de yer aldığı ziyarette Başkan Zekai Kafaoğlu Vali Ersin Yazıcı’ya belediyenin bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve faaliyetleri aktardı, 2017 yılında yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi. Vali Yazıcı daha sonra anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı, belediyenin çıkardığı kültürel yayınları inceledi, ardından beyaz masaları ziyaret etti. Beyaz masa personelinin güler yüzlü olmasının vatandaşa olumlu yansıdığını aktaran Vali Yazıcı zabıta birimini de ziyaret ederek personele kolaylıklar diledi.

Başkan Zekai Kafaoğlu ziyarette yaptığı konuşmada “Belediyemizi onurlandırdınız, teşekkür ediyoruz. Sizler devleti temsil ediyorsunuz, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızı temsil ediyorsunuz. Belediye tecrübeniz var, bizlere yol gösterici olmanız fevkalade önemli” dedi.

Vali Ersin Yazıcı Başkan Zekai Kafaoğlu’na aktardığı bilgiler ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.