İMAR KANUNLARI ve CBS EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 2016 ylı Teknik Destek Programı kapsamında Altıeylül Belediyesi ile imzalanan protokol hayata geçirildi.

Altıeylül Belediyesi İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personelin kapasitelerini geliştirmeleri amacıyla teknik destek adı altında ‘‘Altıeylül’de Kentsel Gelişimin Adımları’’ isimli proje ile 05-09 Aralık 2016 tarihleri arasında 5 gün süre ile günde 6 toplamda 30 saat imar kanunları eğitimi verildi. İmar ve Yapı Kontrol Müdürlüğünden toplam 20 personel’e, Eğitimci Emekli Başmüfettiş Nevzat Ustaoğlu tarafından eğitimler sonrasında sertifikaları dağıtıldı. İmar Kanunları ve Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) hakkında eğitim gören personeller, vatandaşımıza daha üst kalite hizmet verecekler.