TUZ DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Ekipleri soğuk havada karşılaşılabilecek buzlanmaya ve olası bir kar yağışına karşı önlem almaya devam ediyor. Kırsal ve merkez mahallelerde tuz dağıtımına başlandı.

Soğuk hava ile birlikte kar yaşığı uyarılarının gelmesi üzerine 300 ton tuz ile kışa hazırlanan Alıeylül Fen İşleri ekipleri, 1200 adet 25 kiloluk tuz çuvallarının dağıtımına başladı. Altıeylül ilçesinde kırsal ve merkez dahil olmak üzere; 155 camii,  7 cem evi, 13 sağlık ocağı, 4 hastane, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise toplamda 86 okul, polis merkezleri, askeri kışlalar ve tüm resmi kurumlara dağıtım gerçekleştiriliyor. Yetkililer, acil bir durum karşısında vatandaşların Altıeylül Belediyesi’nin 444 0609 numaralı iletişim hattından 7/24 kendilerine ulaşabileceklerini bildirdi.