Folklorcularımızdan güzel jest

Balıkesir’de düzenlenen okullararası folklor yarışmasında yıldızlar kategorisinde Altıeylül Ortaokulu il birincisi, gençler kategorisinde Kurtdereli Teknik Meslek Lisesi il birincisi olarak, Ankara’da düzenlenecek olan bölge yarışmasına katılmaya hak kazandılar.  İki okulun öğrencileri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek başarılarını belediye binası önünde yaptıkları gösteri ile perçinlediler.  Başkan Kafaoğlu da gençleri tebrik etti ve Ankara’dan derece istedi. Ziyarette AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’da yer aldı.

Başkan Kafaoğlu “Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların dereceye girmesi bizi onurlandırdı, gururlandırdı. Kendileri ile beraber olduk. Türkiye finallerinde de dereceler bekliyoruz. Onlara inanıyoruz, güveniyoruz. Çünkü onlar yürekleri ile oynuyorlar. Gençlerimize destek veren, emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu da “Gençlerimizin oyunları çok güzel. Balıkesir olarak bundan sonraki aşamayı da geçecekler. Yüreklerine sağlık. Hepsini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.