ALTIEYLÜL TEDBİRLERİ ALDI

Altıeylül Belediyesi Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar uyarısının ardından sorumluluk bölgesinde aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı, ekipler teyakkuzda.

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri olası kar yağışı öncesinde gerekli tedbirleri aldı. İş makineleri, tuzlar ve personel hazır vaziyette. Karla mücadele için 4 greyder, 4 bekolayzer, 2 loder, 2 ekspratör, aynı zamanda arka kısmında tuz atan 2 kar küreme aracı, hazırda 300 ton tuz ve 60 personel hazır bulunuyor. Buzlanma yaşanmaması adına ihtiyaç halinde okul, camii, sağlık ocakları, hastaneler, muhtarlıklara dağıtılmak üzere her biri 25 kilo paketlerde tuzlar hazırlandı.

Altıeylül’de yaşayan vatandaşların huzurlu ve sorunsuz bir kış geçirmesi adına gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Geçtiğimiz günlerde araç filomuzu genişleterek olası kar yağışı öncesinde tedbirimizi aldık. Personellerimiz ve araç-gereçlerimiz ile hazır bir vaziyette bekliyoruz. Meteorolojiden yapılan açıklama ile bu hafta içerisinde kar yağışı bekleniyor. Vatandaşlarımızın rahat bir kış geçirmeleri için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürecek” dedi.