BAŞKANIMIZ ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTMADI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Salih Tozan Kültür Merkezi’nde düzenlenen Öğretmenler Günü törenine katıldı. Daha sonra Kafaoğlu eğitimci olan Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çabuk, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dilaver Ayyıldız, Teftiş Kurulu Başkanı Enver Topçu’yu ziyaret ederek kahve fincanı hediye etti, Öğretmenler Gününü kutladı. Kafaoğlu daha sonra Edip Gürcün İlkokulu’na giderek öğretmenlerin anlamlı günlerini tebrik etti. Başkan Kafaoğlu Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Dilaver Ayyıldız ile birlikte Cumhuriyet İlkokulu’nda öğretmenlik ve müdürlük yapan ve şimdi de Gümüşçeşme Mahallesi muhtarlık görevini yürüten Emekli Öğretmen Özkorkmaz’ı ziyaret etti.

Ziyaret dolayısıyla konuşma yapan Muammer Özkorkmaz “Belediye ile diyaloğumda hiçbir sorun yok. Başkanımızın nazik ziyareti beni mutlu etti. Ne kadar mutlu olduğumu bir ben bilirim. O kadar halkın içindeyim ama çok heyecanlıyım. Çok mutluyum çok” dedi. Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik “Meslektaşımız ve muhtarımız işlerinde başarılı, kendisini onure ettik. Mahallesindeki okullarda eğitim-öğretime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Emekli öğretmen olan ve şu anda muhtarlık görevini yürüten Muammer ağabeyimizin evine geldik, kendisinin gününü kutladık. Eğitimci olmak kolay bir iş değil, eğitimci olmak sabır ve fedakârlık ister. Bu toplumda herkesin bir öğretmeni var, bir yetiştiricisi var” dedi.