BAŞKAN KAFAOĞLU MESAİ ARKADAŞLARI İLE BULUŞTU

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ile Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek uzun yıllar birlikte mesai harcadığı meslektaşları ile buluştu.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Murat Yeşilbaş ve hastane personelinin yer aldığı kutlama gününde Başkan Kafaoğlu ile birlikte diş hekimleri pasta kestiler.  Başkan Zekai Kafaoğlu meslektaşları ile

birlikte olmanın kendisine tarifsiz bir sevinç yarattığını söyledi.

“MERKEZ HASTANE OLMAYI HAK EDİYOR”

Başkan Zekai Kafaoğlu “Sizlerle birlikte yol arkadaşlığı, çalışma arkadaşlığı yaptık ve aynı hedefe kilitlenerek güzel bir Ağız Diş Sağlığı Merkezi yapmak için mücadele ettik. 2008 yılında birlikte çalışmaya başladık. Hemen kolları sıvayarak Balıkesir’e yakışan bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptık. Bu merkezin hizmete girmesinde sizlerin emeği çok büyük. Burası hepimizin haklı gururu. Bunları unutmamız mümkün değil. Sağlıkçı bir belediye başkanı olarak sağlık adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu millete hizmetkârlık yapmak için seçildim. Sizlerin yeri benim için apayrı. Bu müessesesinin aynen pırıl pırıl ve ilerleyerek devam ettiğini görüyorum. Merkezin hastane olması için çalışmalar var. Buranın hastane unvanını kazanması gerekli bunu hak ediyor” dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Yeşilbaş da “Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin hastane olması için daha önce çalışmaları başlattık, bakanlıkla görüşmeler yaptık. İlerleyen dönemlerde tekrar değerlendirilmesi noktasında ilk fırsatta yeniden gündeme getireceğiz. Merkezimizin hastane olması gerekli. Bizler burada varsak sizler için varız” diye konuştu.