Muhtarlarımızla bir arada olmaktan memnunuz

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu muhtarlarla bir araya geldi ve belediyenin yaptığı 1 yıllık çalışmayı anlattı. AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Talha Yurdakök, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Eray, İsmail Çoban, Zeki Çabuk, Belediye Meclis Üyeleri Fikrettin Kocaman, Bahar Vidin, Yasemin Akkol ile daire müdürleri de katıldı.

Başkan Kafaoğlu muhtarlara yönelik yaptığı konuşmada “Zaman zaman biraraya geldik, mahallenize uğradık, görüştük.  Yaptıklarımız işler daha başlangıç. 5 yıllığına yetki aldık. 1 yılda her şeyi yapamazsınız, ama biz bir yerlerden başladık. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri yerine getirdik.  1 yıl önce hizmetlerinizi özel idareden alıyordunuz, şimdi ise belediyeden hizmet alıyorsunuz. Sahamız oldukça geniş, zorlanıyoruz; ama hiçbir zaman umutsuz değiliz ve yılmıyoruz. Çalıştıkça şevkimiz artıyor. 7/24 yetmiyor. Sahada olduğum, halkın içinde olduğum anlar en mutlu anlar benim için. Çat kapı yaparak sizlerle bir çay içmeyi, aynı sofraya  oturmayı seviyorum. ” dedi.

Başkan Kafaoğlu daha sonra belediyenin yaptığı faaliyetleri slayt gösterisi ile muhtarlara anlattı.