GİYSİ KONTEYNIRLARI GELİYOR

Altıeylül Belediyesi ve TEAMTEX işbirliği ile,  ilçenin muhtalif yerlerine Giysi Konteynırları yerleştirilecek.

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların kullanmadığı, evde dolapta yer tutan eşyaların hem ihtiyaç sahiplerine ulaşması hem de kullanılmaz durumdakilerin geri dönüşüme kazandırılması için TEAMTEX firması ile bir protokol imzaladı. Başkan Yardımcımız Ahmet Özen ve TEAMTEX Bursa Bölge Müdürü Nihat Öztürk arasında imzalanan protokol ile ilçenin muhtalif yerlerine giysi konteynırı yerleştirilecek. Vatandaşlar bu konteynırlara kullanılmış kıyafet, ayakkabı gibi giyim eşyalarını atarak, kullanılabilecek durumda olanları ihtiyaç sahiplerine, kullanılmayacak durumda olanları da geri dönüşüme kazandıracaklar. Ocak ayı itibari ile uygulamaya geçilecek.