AMATÖR SPOR KULÜPLERİNDEN ALTIEYLÜL’E TEŞEKKÜR

Altıeylül ilçe sınırları içinde bulunan, Amatör Spor Kulübü Başkanları Altıeylül Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Vekili ve aynı zamanda Altıeylül Belediyespor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Altıeylül Belediyesi amatör spor kulüplerine büyük destek vermişti. Kulüplere malzeme desteğinin yanı sıra, deplasmana otobüs katkısı ile kulüplerin federasyona ödediği katkı paylarını da karşılayan Altıeylül Belediyesi amatörün her zaman yanında olduğunu hissettirdi.

Bu bağlamda amatör spor kulüpleri başkanları Altıeylül Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Vekili Fikrettin Kocaman’a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette Bahçelievler Ceylanspor Kulüp Başkanı Turan Arı, Başkan Yardımcısı Raşit Ataş, Gökköyspor Kulübü Başkanı İsmail Çakan, Yakupköyspor Kulüp Başkanı Aykut Yüksel, Yakupköyspor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ziya Bakmaz, Mehmet Yıkılmaz, Nergizspor Kulüp Başkanı Halil Meral, Halalcaspor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Eraydın.