6 EYLÜL 6 PROJE

Altıeylül Belediyesi ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında 3 yıldır devam eden ‘6 Eylül 6 Proje’ protokolü kapsamındaki ‘Başarıyı Yakala’ projesi gerçekleşti. Proje kapsamında Başkan Zekai Kafaoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik Zağnospaşa Ortaokulu ve Yarış Ortaokulu’nu ziyaret etti, öğrencilere sınav öncesinde başarılar diledi. Sınav öncesi motivasyon konuşması yapan Başkan Kafaoğlu’na öğrenciler büyük bir sevgi ve ilgi gösterdi.

Başkan Zekai Kafaoğlu ilk olarak Zağnospaşa Ortaokulu ardından da Yarış Ortaokulu’ndaydı. Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile birlikte okulları ziyaret eden Kafaoğlu sınava girecek öğrencilere başarılar dileyerek, kitapçık dağıttı. Kafaoğlu’na okullarda öğrencilerin ilgisi görülmeye değerdi.

“HEDEFİMİZ SİZLERİN DAHA İYİ YETİŞMESİ”

Sınav öncesi konuşma yapan Başkan Kafaoğlu “Ülkemizi muassır medeniyetler seviyesine ulaştırmamız için sizlerin çalışarak bizleri geçmeniz lazım. Sizler geleceğin avukatları, doktorları, belediye başkanları ve valileri olacaksınız. Ben köyde gaz lambası ile çalıştım, okudum. Sizler şu anda devletimizin imkânları ile çok iyi şekilde eğitim görüyorsunuz. Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 3 yıldan bu yana yaptığımız 6 Eylül’de 6 Projesi kapsamında ‘Başarıyı Yakala’ ile sizler sınava giriyorsunuz. Bu sınavları yılda 2 kez yapıyoruz. Sizlerin gerçek sınavlarda başarınızı yükseltmek adına bu sınavlar gerçekleşiyor. Proje kapsamında 6 Eylül Okuyor, Biz Bir Aileyiz, Başarıyı Keşfet, Babalık Coşkusu ve Yeni Hayat Projeleri var. Hedefimiz sizlerin daha iyi yetişmesi. Öğretmenlerinizi iyi dinleyin onlar sizin başarılı olmanız için mücadele ediyorlar” dedi.