19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları yapıldı. Başkan Vekilimiz Murat Adınsanoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk koyan Altıeylül ve Karesi mahalle muhtarlarından oluşan heyet ile kutlama programlarına katıldı. Başkan Yardımcımız Fikrettin Kocaman, Muhtarlar Dernek Başkanları Nihat Emer (Altıeylül) ve Cengiz Sandıkçı (Karesi) ile Muhtarlardan oluşan Heyet ziyaretleri kapsamında Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin'i ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü programına devam etti.

Başkan Yardımcımız Fikrettin Kocaman, '19 Ekim Muhtarlar Günü' kapsamında, Muhtarlar Komitesi ile Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale'yi ziyarette bulundu. Komite Kaymakamlık ziyareti sonrasında Başkan Vekilimiz Murat Adısanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Vekilimiz Murat Adısanoğlu, '19 Ekim Muhtarlar Günü' ziyaretleri sonrasında Balıkesir Valimiz Ersin Yazıcı, Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin'in de katılımda bulunduğu yemekte Altıeylül ve Karesi muhtarlarımız ile bir araya geldi.