AŞURE HAYRIMIZI YAPTIK

Muharrem ayının gelmesi ile birlikte Altıeylül Belediyesi Kurtdereli Pehlivan Heykeli önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un da katıldığı hayırda aşurenin üzerinde yer alan Ayyıldız dikkat çekti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Alteylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Marmara Adası Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım, AK Parti Altıeylül Gençlik Kolları Başkanı Talha Yurdakök, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Zeki Çabuk, Ahmet Özen, Osman Zeki Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürlerinin katıldığı hayırda vatandaşlara aşure dağıtıldı. İlk aşure dağıtımını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptı. Aşure üzerinde bulunan Ayyıldız dikkat çekti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur “Muharrem ayındayız. Muharrem ayı aşure ayı. Altıeylül Belediyesi’nin yaptığı aşure hayrına katıldık, Allah kabul etsin. Muharrem ayı tüm islam âlemine hayırlı olsun” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Muharrem ayı Müslümanların dayanışma ve kaynaşma ayı. Hazreti Hüseyin ve 72 arkadaşı şehit edilmişti. Bu olayların bir daha yaşanmaması lazım. Bizim birliğe, beraberliğe ihtiyacımız var. Altıeylül Belediyesi olarak vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Mübarek Muharrem ayı huzur ve barış getirmesini diliyoruz” diye konuştu.