BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE ÖĞÜTLER

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu İpek Yuvam Anaokulu’nu ziyaret etti, burada kahvaltı eden 3-6 yaş arası çocuklara afiyet olsun dileyerek miniklere öğütler verdi. Kafaoğlu öğrencilerin sağlıklarını düşünerek her yemekten sonra özellikle dişlerini fırçalamalarını tavsiye etti. Okul Sahibi Tahir Korucuoğulları ve öğretmenlerle de sohbet eden ve okul hakkında bilgi alan Başkan Zekai Kafaoğlu öğrencilere kısa bir konuşma yaptı.

Kendisinin de diş hekimi olduğunu söyleyen Kafaoğlu “Mutlaka kahvaltıdan ve yemeklerden sonra dişlerimizi fırçalayacağız. Akşamları da uyumadan önce de dişlerimizi fırçalayacağız. Dişlerimizi fırçaladıktan sonra bir şey yemeyeceğiz.  Dişlerinizin çürümemesi için buna dikkat etmeliyiz.  Dişler bizim için çok önemli. Dişler konuşmamız, gülüşümüz ve güzelliğimize etki ediyor. Hepinize başarılar diliyorum. Öğretmenlerinizi iyi dinleyin. Öğretmenleriniz sizlerin gelecekte iyi birey olmanız için çalışıyor. Gelecekte sizler öğretmen, mimar, belediye başkanı, bakan, başbakan ve cumhurbaşkanı olacaksınız” dedi.