SÜTLÜCE’DEN ALTIEYLÜL MANZARASI

Sütlüce Mahallesi Şoför Evleri'nde Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa çalışma yaparak bu bölgeye yeni çocuk parkı kazandıracak. Çocuklar parkta oynarken aileleri Altıeylül ilçesinin eşsiz manzarasını seyredecek.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sahadan ayrılmıyor. Kafaoğlu Sütlüce Mahallesi Şoför Evleri'nde gerçekleşecek olan çocuk parkı ve jimnastik alanındaki çalışmaları yerinde inceledi, bilgi aldı ve çalışan personele kolaylıklar diledi. Şoför Evleri mevkiinde gerçekleşecek olan çocuk parkında Fen İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri birlikte çalışıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zeki Şahin ile beraber incelemelerde bulunan Başkan Zekai Kafaoğlu “Bu bölgemizde ihtiyaç vardı. İçerisinde çocuk parkı, oturma bankları, jimnastik aletleri ve yeşil alanın yer alacağı parkta vatandaşlarımız dinlenirken Altıeylül ilçesinin eşsiz manzarasını gündüz ve gece farklı şekilde izleyebilecekler. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Şoför Evleri’ne yakışacak olan parkın bitimine az kaldı. İki müdürlüğümüz çalışmalarını arttırdı. Ayrıca bu parkın önüne taş duvar örüldü, çevre düzenlemesi de yapıldı, oturma banklarının bulunduğu alanı parke taşı ile birlikte güzelleştirdik. Fedakâr bir şekilde çalışan tüm ekiplerimizi kutluyorum” dedi.