TAKSİCİLERE SÜRPRİZ ZİYARET

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu çat kapı ziyaretlerini seviyor.  Başkan Kafaoğlu mesaisine taksici esnafını ziyaret ederek başladı.

Başkan Kafaoğlu güne hızlı başladı. İlk durak Stad Taksi’ydi. Taksici esnafını ziyaret ederek güne başlayan Başkan Kafaoğlu esnafla sohbet etti. Başkanı karşılarında gören taksiciler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sabah kahvaltısını esnaf ile birlikte yapan Kafaoğlu çat kapı sözünü hatırlatarak, her zaman her yerde ziyaret yapabileceğini söyledi.

“ESNAFLA DERTLEŞTİK”

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zeki Şahin ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hidayet Ersözgül’in de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Kafaoğlu “Mesaiye taksici esnafını ziyaret ederek başladım. Taksici esnafıyla memleket ve ülke meselelerini dertleştik, paylaştık. Balıkesir Büyükşehir olduğu için giderek büyüyor, Organize Sanayi Bölgesi’nde yer kalmadı. Ben her zaman sahadayım. Yüz yüze görüşerek dertleri, sıkıntıları yerinde dinliyorum. Muharrem ayındayız, aşure gününü kutluyoruz. İktidar hırsı ile Hazreti Muhammed'in torunu Hazreti Hüseyin ile 72 arkadaşı hunlarca şehit edildi. Bu acıların bir daha yaşanmaması lazım. Bizim bunlardan ders almamız gerekli. Birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirmeliyiz, ayrılıklarla değil, birleştirici gücümüzü ortaya koymalıyız. Darılmak ve küsmek için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler aramak lazım. Yunus Emre ne güzel söylemiş ‘Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim-sevilelim bu dünya kimseye kalmaz demiş’. Bu sözler herşeyi anlatıyor” dedi.