TEMİZ ALTIEYLÜL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ALTIEYLÜL ORTAOKULU ÖNÜNE 3’ÜNCÜ YERKON

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaştan gelen talep üzerine Altıeylül Ortaokulu önündeki yerkonların sayısını 2’den 3’e çıkardı.

Şehir mobilyaları olarak adlandırılan yerkonlar Altıeylül ilçesinin belirli yerlerinde mevcut. 10 yıl dayanıklı olan ve paslanmaz galvanizden yapılan yerkonların bakımı ve tamiratı bulunmuyor. Battal boy çöp poşeti atılabilecek genişlikte, kapakları açık kalmayan pedallı bir sistem olan yerkonlara vatandaşlar el değmeden, pedala basarak çöplerini atabiliyor.

5 bin litre yerkonlar vatandaştan gelen istek ve talep üzerine ilçenin çeşitli yerlerine konulmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Altıeylül Ortaokulu önüne üçüncü yerkonu koydu. Buradaki sayı 2’den 3’e çıktı. İlçenin en işlek ve yoğun bölgelerinden birisi olan okul önündeki yerkon sayısının artması ile birlikte ilçenin çeşitli bölgelerindeki yerkon miktarı 37 oldu.

Mahalle sakinleri taleplerinin kısa zaman içerisinde yerine gelmesinden dolayı memnunlar.