MEHMETÇİK CADDESİ TRAFİĞİ NEFES ALDI

YARIŞ ORTAOKULU BİTİŞİĞİNDEKİ YOL YENİDEN DÜZENLENİP, GÜZELLEŞTİ DAR VE KARANLIK YOL GİTTİ YERİNE GENİŞ VE AYDINLIK YOL GELDİ

ALTIEYLÜL ÇALIŞIYOR

Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler Mahallesi Yarış Ortaokulu yanında bulunan sokağı yeniden düzenledi. Mehmetçik Caddesi trafiği rahatladı. Cadde üzerinde sağa dönüş yolu birde ikiye çıktı

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Zeki Çabuk, Fen İşleri Müdürü Kadir Uzun ile Bahçelievler Mahallesi Yarış Ortaokulu yanında yer alan yolu gezdi, vatandaşlarla görüştü.

VATANDAŞ MEMNUN

Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na yolu yeniden düzenlemesinden dolayı teşekkür ederek “Başkanım eskiden bu yoldan geçmeye korkuyorduk. Yol çok dardı ve karanlık içindeydi. Vatandaşlar olarak geçerken zorlanırken, araba ile evimizin önüne gelmek için metrelerce yol kat ediyorduk. Mehmetçik Caddesi üzerinde bir üst yola dönüş çok sıkıntılıydı ama sizin girişimleriniz ile hem yaya yolu genişledi ve aydınlandı hem de araçlar rahat bir şekilde geçiş sağlıyor. Yaptığınız hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri olarak teşekkürü bir borç biliriz” dediler.

OKUL SERVİSLERİ DE BU YOLU KULLANIYOR

Başkan Zekai Kafaoğlu da “Mehmetçik Caddesi üzerinde bir adet sağa dönüş yolu vardı. Eski adı Mehmetçik İlköğretim Okulu olan ve şu anda işadamı Nazmi Yarış tarafından yaptırılan Yarış Ortaokulu’nun bitişiğindeki dar yoldan sadece vatandaşlar geçiyordu. Okul inşaatı yapılırken bu yolun imarı mevcuttu ancak yol bir türlü açılamamıştı. Yol dar, karanlık ve mezbelelikti. İmkânları değerlendirerek yolu açtık, kaldırım yaptık, aydınlattık. Stadyum tarafından Mehmetçik Caddesi’ne giden vatandaşlar artık rahat bir şekilde bu yolu kullanarak Şehit Birol Koç Caddesine geçebiliyorlar. Eskiden sürücüler arka yola gidebilmek için 500 metre ileriye gidip, geri dönüyorlardı. Bir rahatlıkta okul için oldu. Servis minibüsleri trafik ve güvenlik açısından okul giriş ve çıkış saatlerinde bu yolu kullanıyorlar. Mehmetçik Caddesi’nin trafiği de rahatlamış oldu. Mahalle halkına hayırlı olsun” diye konuştu.