Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Yarış Ortaokulu’ndaydı.

KAFAOĞLU’NA SEVGİ SELİ

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Yarış Ortaokulu’ndaydı. Öğrencilerin yoğun ilgisinden yürümekte zorluk çeken Kafaoğlu imza dağıttı.

Başkan Zekai Kafaoğlu öğrencileri çok seviyor. Öğrencilerle birlikte her zaman birlikte olmaktan mutlu olan Kafaoğlu Yarış Ortaokulu’na gitti. Yeni hizmete giren okulu gezen Kafaoğlu’na öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Öğrenciler okul kapısından itibaren başkanın etrafını sardı, sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Kafaoğlu öğrencilerin imza isteğini kıramadı ve isteyen her öğrenciye imza dağıttı, öğrencilerle fotoğraf çektirdi, selfie isteğini kıramadı.

Başkan Zekai Kafaoğlu “Yarış Ortaokulu ile eğitim-öğretim dönemine başlayan yeni okulu çok güzel olmuş. Hem okulu gezdim hem de öğrencilerle biraraya geldim. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz ile birlikte olmaktan mutluluk duydum. Öğrencilerimizin neşesi, sevgisi ve enerjisi bana ayrı bir ivme katıyor” dedi.