KAFAOĞLU’NDAN AVRUPA İKİNCİSİ İREM’E KUTLAMA

KAFAOĞLU GURURUMUZ İREM’İ TEBRİK ETTİ

İspanya’nın Malaga kentinde düzenlenen Judo Gençler Avrupa Şampiyonası müsabakalarında Altıeylül Belediyespor Kulübü Sporcusu ve Milli Takım Sporcusu İrem Korkmaz Dünya 2. Si olmuştu. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ülkemizi ve Balıkesir’i İspanya’da gururla temsil eden İrem Korkmaz’ı makamında ağırladı, başarısından dolayı kutladı ve tebrik etti. Ziyaret esnasında Altıeylül Belediyespor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman ve Belediye Meclis Üyesi Murat Adısanoğlu da yer aldı.

İrem Korkmaz başarılarını Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve 2020 olimpiyatlarına katılarak devam ettirmek istediğini söyledi. İrem Korkmaz kendisini unutmayan, destekleyen ve tebrik eden Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Zekai Kafaoğlu da “İrem kardeşimizden çok umutluyuz, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Kendisi çok gayretli ve disiplinli bir sporcu. İrem’e hocalarının katkıları da çok fazla. Kendisi Gençlerde Avrupa ikinciliği aldı. İrem’den inşallah Avrupa birinciliği, dünya şampiyonluğu, olimpiyatlarda başarı bekliyoruz. Altıeylül Belediyespor Kulübü olarak İrem’in her zaman yanındayız, her türlü imkanları kendisine sunmaya hazırız. İrem kızımıza kazasız-belasız, başarı dolu spor hayatı diliyorum. Başarıları daim olsun.  Önemli olan gençlerimizi hangi branş olursa olsun sporla ilgilenmelerini sağlamaktır. Bu konuda yerel yönetimlere de büyük iş düşüyor. Bu anlamda Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Karesispor Kulübü ve Altıeylül Belediyespor Kulübü olarak güçlerimizi birleştirerek gençlerimize hizmet ediyoruz” dedi.