DESTEK ALTIEYLÜL’DEN BAŞARI KULÜPLERDEN

Altıeylül Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Başkan Zekai Kafaoğlu “Kulüplerimizin deplasmana gitmek için sıkıntı çektikleri otobüs sorununu da çözdük. Kulüplerimize otobüs desteği sağlayacağız” dedi.

Altıeylül Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yer alan 10 amatör kulübe krampon, forma, ayakkabı ve eşofmanın yer aldığı malzeme desteğinde bulundu. Belediye 7. Katında bulunan toplantı salonunda gerçekleşen törene Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Ahmet Özen, Zeki Çabuk, Osman Zeki Şahin, İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Halil İbrahim Koyuncu, ASKF Başkan Vekili Ezel Ergün, Altıeylül Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Akan, Belediye Meclis Üyeleri Murat Adısanoğlu, Hasan Avcı, Bahar Vidin, Osman Ödemiş, kulüp başkan ve yöneticileri katıldı.

“KULÜPLERİN OTOBÜS SIKINTISI ÇÖZÜLDÜ”

Başkan Zekai Kafaoğlu şunları ifade etti: “Artık hizmet belediyeciliği yok, bunun yanında sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, çevreye duyarlı belediyecilik, tarihe-kültürel mirasa sahip çıkan belediyecilik, spora destek veren belediyecilik anlayışı var. Eskiden belediyecilik denince yol, su, park-bahçe akla geliyordu. Şimdi ise hayatın her sahası ile ilgileniliyor. Bizim projelerimizin merkezinde insan var. İnsanların mutluluğu önemli.  Altıeylül Belediyesi kurulduktan sonra yaptığımız istişareler sonucunda Altıeylül ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm kulüpler bizim diyerek, takım kurma niyetine değil tüm spor kulüplerine destek olma kararı aldık.  Kulüplerden gelen istekler doğrultusunda eksiklikleri gerçekleştiriyoruz. Amatöre desteği arttırdık ve katılım paylarını da üstlendik. Kulüplerimizin otobüs sıkıntısı vardı. Deplasmanlara gidilirken imkanlar sınırlı, kulüplerimiz deplasmanlara tahsis edeceğimiz otobüslerle gidecek. Süper Amatör ve 1. Amatör Küme’de mücadele eden takımlarımıza başarılar diliyorum. 2. Amatör Küme maçları başlamadan önce de o kulüplerimize yardımda bulunacağız.”

İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Halil İbrahim Koyuncu, ASKF Başkan Vekili Ezel Ergün ve kulüp yetkilileri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ederek, belediyenin amatör kulüplere yönelik yaptığı yardımın her yıl giderek artmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.