PLEVNE’YE ÇINAR PARK

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman, Zeki Çabuk ve Osman Zeki Şahin ile Plevne Mahallesi Bulut Sokak üzerinde bulunan Çınar Park’ta incelemelerde bulundu.

Başkan Kafaoğlu park hakkında açıklama yaparak “Bu parkımız BARO ve Öğretmenevi civarına yakın mevkiinde bulunuyor.  Bu bölgede camii alanı var, aynı yerde park çalışması yapıyoruz.  Camii inşaatının kuzey istikametinde kapalı Pazar yeri inşaatı olacak, bunun arazisi de belli. Buralar her geçen gün sosyal donatıları ile tamamlanmış olacak.  Park içerisinde iki adet çeşme, oturma grupları, yeşil alan ve çınar ağacı yer alacak. Vatandaşlarımızın gerek pazar ihtiyacı, gerek dinlenme yeri, gerek camii ve yeşil alanı ile yaşanabilir bir Altıeylül, yaşanabilir bir Balıkesir yaratma adına çalışıyoruz. Durmak yok yola devam. Hedefimiz insanların mutlu olması, huzurlu olması, sloganımız da Mutlu İnsanlar Şehri Altıeylül. Sahada çalışan tüm ekiplerimizi kutluyorum” dedi.