BAŞKANIMIZ MİLLİ JUDOCUMUZU KUTLADI

Altıeylül Belediyespor Kulübü Sporcusu ve aynı zamanda Milli Takım forması giyen İrem Korkmaz İspanya’da düzenlenen Judo Gençler Avrupa Şampiyonasında gümüş madalya kazandı.

Judoda Gençler Avrupa Şampiyonası, İspanya'nın Malaga kentinde başladı. İlk gün müsabakaları sonunda 52 kiloda Altıeylül Belediyespor Kulübü Sporcusu İrem Korkmaz Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Türkiye’nin ve Balıkesir’in gururu olan Korkmaz gururumuz oldu.

Korkmaz finalde Sırp Nadezda Petrovic ile karşılaştı. Başa baş geçen maçı tek yuko ile kaybeden genç sporcu, Avrupa ikincisi oldu.

2015'te ümitler yaş kategorisinde dünya üçüncüsü olan ve Avrupa Gençlik Olimpiyatı'nda bronz madalya kazanan Korkmaz, bu yıl gençlerde Balkan ve Gymnasiade şampiyonu olmuştu.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Balıkesir’e şampiyonada gümüş madalya getiren İrem Korkmaz’ı tebrik ederek, “Altıeylül Belediyespor Kulübü sporcusu İrem’in başarılı olması ve ülkemize gümüş madalya getirmesi bizleri çok sevindirdi. İrem kızımızdan daha nice başarılar bekliyoruz. Kendisinden ümitliyiz. Aynı zamanda milli takım formasını da giyen İrem Korkmaz hedefleri yolunda bir bir ilerliyor” dedi.