BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ

Başkanımız Zekai Kafaoğlu, Şehit ailelerini yalnız bırakmadı, hastanede yatan hastaları ziyaret etti el öpüp, bayramlarını tebrik etti, kırsal mahalleleri gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kurban Bayramı’nda vatandaşlarla hasbihal etti, bayramlarını kutladı, bayramda hiç durmadı.

Başkan Kafaoğlu ilk olarak bayram öncesi belediye personelinin bayramını kutladı. Bayramın ilk günü ise bayram namazının ardından İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte İmam Birgivi Camii’nde vatandaşlarla bayramlaştı. Kafaoğlu daha sonra Van'ın Gürpınar İlçesinde çıkan silahlı çatışma sonucunda şehit olan Polis Memuru Ömer Faruk Bol'un Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan ailesini ziyaret etti. Kahraman evladımızın ailesinin bayramını kutlayan Kafaoğlu ailenin acılarını paylaştı, bayramlaştı. Başkan Kafaoğlu Öğretmenevi’nde gerçekleşen protokol bayramlaşmasına oradan da AK Parti İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.

Kafaoğlu bayram tatili boyunca Göğüs Hastalıkları Hastanesini ziyaret etti, hastaların bayramlarını kutlayıp, acil şifalar diledi, onlara gül takdim etti. Hasta yataklarında şifa bekleyen hastaların gönlünü alan Kafaoğlu vatan toprakları uğruna Nusaybin İlçesi'nde şehit olan Astsubay Çavuş Atilla Kaya bizlere emanet ettiği değerli ailesini yalnız bırakmadı. Kaya'nın Kuyualan Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret eden Başkan Kafaoğlu ailenin bayramlarını kutladıktan sonra aileyle birlikte şehidimizin isminin verildiği ok Amaçlı Toplantı Salonu'nu gezdi. Kafaoğlu aynı mahallede vatandaşlarla da sohbet edip, bayramlaştı ve ardından yapımı devam eden hemzemin geçidi inceledi.

Bozen Mahalle Muhtarı Cengiz Akdeniz'in oğulları Alim ve Umut Cumhur ile Cemile ve Engin Eren’in Oğulları Efe Faruk ve Mehmet Emir’in sünnet merasimine katıldı. Kafaoğlu durmaksızın ziyaretlerini sürdürdü. Pamukçu Mahallesi’nde kahveleri ve esnafı gezerek bayramlaşan Kafaoğlu burada görev başında olan temizlik işleri personeliyle bayramlaştıktan sonra Taşpınar Mahallesine geçti bayramlaşmanın ardından çocuklara hediyeler verdi, yaşlıların gönlünü aldı. Taşpınar halkının ikramını kırmayan ve aynı sofrayı paylaşan Kafaoğlu daha sonra Cinge Mahalle’sinde vatandaşlarla bayramlaşarak hasbihal etti.

Başkan Zekai Kafaoğlu “Bayram paylaşmak demek, kardeşlik, kucaklaşmak, barışmak demek. Bayramlar kırgınlıkların bitmesi, dargınların barışmasıdır. Akan kanlar dinsin, gözyaşı bitsin. Ülkemiz ciddi imtihanlardan geçiyor. Yüce Türk milleti tarih boyunca hep imtihanlardan başarıyla çıkmıştır. 15 Temmuz darbesinden sonra millet hür iradesi ile her türlü zorluğun üstesinden gelerek karar da benim son sözü ben söylerim dedi. Yüce Türk milletinin ferdi olarak gurur duyuyorum. Balıkesir’li hemşehrilerimin, ülkemizin, islam aleminin bayramını tebrik ediyorum, bayramın huzura, barışa vesile olmasını diliyorum” dedi.