Altıeylül Belediyesi Esnafın ikinci evi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oda başkanları ile istişareye devam ediyor. Kafaoğlu ESOB Başkanı Fehmi Erdem ve Yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray, ESOB Başkanı Fehmi Erdem, Başkan Vekili Necdet Erkan, Yönetim Kurulu Üyesi İsa Erol, Genel Sekreter Hüseyin Saran, Şoförler Odası Başkan Vekilleri İbrahim Candan ve Nevzat Güneş yer aldı.

Ziyarette konuşan Başkan Zekai Kafaoğlu belediye olarak sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek, istişare yapmayı ve fikir alışverişinde bulunmayı önemsediklerini ifade etti. Kafaoğlu bütün oda başkanları ile farklı günlerde toplantılar yaparak sorunları dinlediklerini ve çözüm yolları aradıklarını hatırlattı. Kafaoğlu “En büyük sivil toplum örgütü sizlersiniz. Size Balıkesir’de 86 oda bağlı. Diğer oda başkanlarıyla yaptığımız toplantının ardından sizlerle de istişarede bulunduk. ESOB esnaf ile toplum arasında temel köprü. Geniş bir ailesiniz. Esnafların ailelerini de ekleyince aileniz daha büyük ve güçlü oluyor. Biz de esnaf camiasına yardımcı olmak, dertlerine derman olmak için bu tarz toplantılar yapıyoruz. Esnaf teşkilatımıza kapılarımız her zaman açık. Oda başkanlarımız da geldiğinde varsa sıkıntıları beklemeden anında çözüyoruz” diye konuştu.

ESOB Başkanı Fehmi Erdem de Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na nazik davetinden dolayı teşekkür ederek, “Burası bizim evimiz. Her zaman ve her sıkıntımızda anında çözüm yolu bulunuyor. Belediye Başkanımızın bizlerle yaptığı istişareler de çok önemli” dedi.

Şoförler Odası Başkan Vekili Nevzat Güneş ise Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na kendilerine verdiği değer ve önemden dolayı teşekkür etti.