BAŞKAN KAFAOĞLU HAFTA SONU SAHADAYDI

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu hafta sonunu dolu dolu geçirdi. Başkan Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Çabuk ve Osman Zeki Şahin ile birlikte sahada yapılan çalışmaları yerince inceledi ve bilgi aldı.

Başkan Kafaoğlu ilk olarak Sütlüce Mahallesi Şoför Evleri Sokağı üzerinde bulunan alana gitti. Kafaoğlu duvar örülen ve yeniden düzenlenen alanın park olacağını, çocukların ve vatandaşın kullanımına açılacağını kaydetti.

Kafaoğlu buradaki çalışmaların ardından Gökköy İlköğretim Okulu bahçesinde devam eden parke taşı döşeme işi ile ilgili bilgi aldı. Kafaoğlu yetkililerden gelen talep üzerine yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde çocukların okul bahçesinde rahat ve sağlıklı bir şekilde oynayabilmeleri ve vakit geçirebilmeleri için parke taşı yaptıklarını söyledi.

Başkan Zekai Kafaoğlu daha sonra çok sevdiği çat kapı ziyaretinde bulundu. Başkan Yardımcıları ile birlikte Türkali Mahallesi’ne giden ve burada vatandaşlarla kahvede sohbet eden Başkanı karşılarında gören mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından Kafaoğlu ekibi ile birlikte Pamukçu Sedefne Termal içerisine yapılan düğün salonu inşaatını gezdi ve artık salonunun bitimine az kaldığını, belediye olarak vatandaşların mutluluklarına ortak olacaklarını belirtti.

Günün devamında Kafaoğlu Bigadiç Yolu üzerinde bulunan belediyenin içerisinde 3 müdürlüğü kapsayan ve yeni yapılan idari binası inşaatını gezdi. Kafaoğlu idari bina içerisinde Park Bahçeler, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğünün personel ile araç-gereçlerinin burada yer alacağını ifade etti.

Kafaoğlu ardından müftülük binası önünde hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara giden vatandaşları uğurladı.