JUDO YAZ OKULU’NDA SERTİFİKA SEVİNCİ

Altıeylül Belediyespor Kulübü judo branşında açtığı yaz okulunu tamamladı.  Yaz okulunu tamamlayan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Yeni yapılan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen törene Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman ve Osman Zeki Şahin katıldı.

Başkan Zekai Kafaoğlu ve Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman ile Osman Zeki Şahin öğrencilere başarı belgelerini dağıttı.

Başkan Zekai Kafaoğlu yaptığı konuşmada “Yaz döneminde Altıeylül Belediyespor Kulübü olarak değişik branşlarda kurslar açıyoruz. Judo ile ilgili olarak kursu tamamlayan genç kardeşlerimize başarı sertifikası verdik. Başta Kulüp Başkanımız Fikrettin Kocaman, Kulüp Müdürü Fatih Akıncı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, hocalarımızı ve velileri kutluyorum.  Yaz döneminde çocuklar zamanlarını boşa geçirmekten ziyade spor yapıyorlar, bizde sporu önemsiyoruz. Yerel yönetimler olarak spor külünü vasıtası ile gençlerimize imkan sağlıyoruz. Gelecekte Balıkesir ve ülke çapında iyi sporcular yetişecektir, bu işler küçük yaşta başlıyor. Belediye olarak genç sporcuların yanındayız” dedi.