GELECEĞİN FUTBOLCULARINA BAŞKANDAN SERTİFİKA

Altıeylül Belediyespor Kulübü’nün açtığı futbol yaz okulu tamamlandı. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu genç sporcuları tek tek tebrik etti, başarı sertifikalarını verdi. Belediye Başkan Yardımcısı,  Altıeylül Spor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman, Altıeylül Belediye Spor Kulübü Müdürü Fatih Akıncı’nın da yer aldığı ziyarette sporcular Başkan Kafaoğlu’nu alkışlarla karşıladı, Başkanda gençlere alkış yaparak yanıt verdi. Başkan Kafaoğlu ayrıca penaltı kullandı ve topu filelere gönderdi.

Başkan Kafaoğlu “Yaz okullarımızın sertifika törenlerini yapıyoruz. Öğrencilerimiz yaz dönemlerini değerlendiriyorlar. Spor dalında kabiliyetlerini geliştiriyorlar hem de zamanlarını geçirmiş oluyorlar. Emeği geçenleri kutluyorum. Spor dostluk, kardeşlik ve centilmenliktir. Bu kardeşlerimiz de burada bunu öğreniyorlar. Gençlerimizin hepsi yetenekli, kabiliyetli, azimli. Onlar gelecekte iyi birer sporcu olacaklar, buna inanıyoruz. Hepsi spor yaz okulunda emek verdi ve başarı belgelerini almaya hak kazandılar” dedi.