KAYITLAR BAŞLADI

Altıeylül Belediyesi tarafından Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen Toplu Sünnet Şöleni bu yıl 3 Eylül’de gerçekleşecek. Sünnet töreni öncesinde başvurular başladı. Altıeylül İlçesi sınırları içerisinde oturan vatandaşlar başvurularını Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Altıeylül Gelişim Merkezine giderek yapacaklar. Son başvuru tarihi 29 Ağustos’ta.

4 Eylül Pazar günü ise 8. Uluslararası İsmail Akçay Yol Koşusu yapılacak. Stadyum önünden başlayacak olan yol koşusunun ardından halk koşusu gerçekleşecek. Aynı gün ödül töreni olacak.  Başvurular "29 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve 03 Eylül 2016 Cumartesi günü saat 12.30’da sona erecek. Organizasyonun sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde sonuçlandırılabilmesi için yarışma 150 si bayan, 250 si ise erkek olmak üzere toplam 400 kişi ile sınırlandırılacak. Kayıtlar Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde oluşturulan kayıt bürosuna bizzat  yapılabileceği gibi taf.kayit2@hotmail.com adresine internet üzerinden de yaptırılabilecek.

EN İYİLERE ÖDÜL

İsmail Akçay Yol Koşusunda ise en iyi haber, yorum ve fotoğraf dallarında ödüller verilecek. İlk 3’e girecek olan dereceler ödül alacak. Yarışma ile ilgili başvurular 19-23 Eylül tarihleri arasında CD/DVD ve katılım formları ile Altıeylül Belediyesi’ne yapılacak.

Ogranizasyonun sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde sonuçlandırılabilmesi için yarışma 150 si bayan, 250 si ise erkek olmak üzere toplam 400 kişi ile sınırlandırılacaktır.

İsmail Akçay Yol Koşusu Talimatı  Görüntülemek İçin Tıklayınız

Kayıt Formunu Görüntülemek İçin Tıklayınız