Dualarla açtık, dualarla kapattık

Aşk-ı Nebi sergisinin kapanış töreni gerçekleşti. 160 eserden oluşan serginin 41 parça eseri 5 gün boyunca Otel Basri’de sergilenmişti. Büyük beğeni toplayan serginin son gününde de vatandaşlar sergiye büyük ilgi gösterdi. Kapanış törenine Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray ve daire müdürleri katıldı. Kapanış programı Kuran-ı Kerim okunması ve Altıeylül İlçe Müftüsü’nün yaptığı dua ile sona erdi.

Bilindiği üzere Aşk-ı Nebi sergisi dünyada dördüncü kez vatandaşlarla buluştu. Daha önce Washington’da, Havana’da, İstanbul’da halkın beğenisine sunuldu. İstanbul’un ardından Türkiye’de ilk kez Altıeylül Belediyesi tarafından sergilendi. Hz. Peygamber Efendimizin Hilye-i Şerifi’nin ünlü hüsn-ü hat sanatçıları tarafından yazıldığı metinlerden oluşan maddi ve manevi değeri çok büyük olan sanat eserleri son gününde de büyük ilgi gördü. Sergiyi ziyaret edenler bu etkinliğinden dolayı Altıeylül Belediyesi’ne takdirlerini ve memnuniyetlerini bildirdiler.