PAZARCILAR ALTIEYLÜL’DEN MEMNUN

Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde kurulan kapalı Pazar yerinde tezgah açan pazarcıların isteğini Başkan Zekai Kafaoğlu anında çözdü. Pazarın kenar bölgelerinde sıcak ve yağmurdan rahatsız olan esnaf için saçak eklendi, pazarcı esnafı Kafaoğlu’na teşekkür etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Fikrettin Kocaman, Ahmet Özen, Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Şinasi Çağlı ile birlikte Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde kurulan kapalı Pazar yerini gezdi. Pazarcıların isteklerini yerine getiren Kafaoğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Pazarın kenar bölgelerinde sıcak ve yağmurdan rahatsız olan esnaf için yan bölgelere saçak eklendi.  Pazarcı esnafı Kafaoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Şinasi Çağlı “Başkanımız her esnaftan olumlu tepki alıyor. Pazarın oluşmasından ve sorunların çözülmesinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİR DEDİĞİMİZİ İKİ ETMİYOR”

Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan da “Başkanımız bir istediğimizi hiçbir zaman iki etmedi. Pazarlarla ilgili sıkıntılarımızı anında çözüyor. Pazarın yan tarafında tezgâh açan pazarcı arkadaşlarımız güneşten dolayı çadır açıyorlardı, bu konuyu başkanımıza ilettik ve saçak ilave edildi. Tüm vatandaşlarımızı pazarlardan alışveriş yapmaya bekliyoruz” diye konuştu.

“VATANDAŞLARI PAZARLARA ALIŞVERİŞE DAVET EDİYORUM”

Başkan Zekai Kafaoğlu da “Kapalı Pazar yerinin kenarında duran esnaflar güneş ve yağmurlu havalarda rahatsız oluyordu, bu sorunu çözdük. Pazarların standartlarını yükseltiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı pazardan alışveriş yapmaya davet ediyorum. Ulusal marketler yerine daha taze ürünleri pazardan almalarını istiyoruz” dedi.