TEBRİKLER YAMAN

Altıeylül Belediyespor Kulübü sporcusu Yılmaz Yaman Ayvalık’ta düzenlenen satranç yarışmasında ikinci oldu.

Ayvalık 9. Yaz Satranç Turnuvası sonuçlandı. 30- 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Satranç Spor Kulübü, TSF Ayvalık İlçe Temsilciliği, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortak organize edilen Ayvalık 9. Yaz Satranç Turnuvası, Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapıldı. Altıeylül Belediyespor Kulübü sporcusu Yılmaz Yaman da düzenlenen turnuvada ikinci oldu. Yaman’ın başarısı kulüp ve belediye tarafından takdir ile karşılandı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Sporcumuz Yılmaz Yaman satrançta iyi dereceler alıyor. Satranç kategorisinde hergün kendini daha da geliştiriyor ve başarılarına başarı ekliyor. Ayvalık’ta düzenlenen yarışmada da ikinci olarak bizleri mutlu etti. Yılmaz kardeşimizin babası Coşkun Yaman tecrübeli, başarılı ve yıllarını mesleğe adamış bir gazeteci. Yılmaz da babasının izinden yürüyor. Yaman ailesini kutluyor, Yılmaz’ın daha nice başarılar, kupalar ve madalyalarla buluşmasını ümit ediyorum” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu Yılmaz ve ailesini tebrik etti.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Çanakkale 1915 Satranç Kulübü'nün ortaklaşa gerçekleştireceği 24. Çanakkale Troya Festivali Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 08-13 Ağustos 2016 tarihleri arası Çanakkale Anafartalar Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Son olarak Ayvalık'ta gerçekleştirilen 9. Yaz satranç Turnuvası'nda namağlup ikinci olan Altıeylül Belediyespor sporcusu Yılmaz Yaman 'da bu şampiyonada Altıeylül'ü ve Balıkesir'i temsil edecek.

Başkan Zekai Kafaoğlu başarılı sporcu Yılmaz Yaman Babası Coşkun Yaman, Annesi Aliye Yaman ve hocası Nizamettin Güngör’ü makamında kabul etti. Başkan Kafaoğlu Yılmaz Yaman’ı aldığı başarılardan dolayı kutladı, Çanakkale’de düzenlenecek olan yarışmada başarılar dileyerek hediye verdi. Kafaoğlu ayrıca Yılmaz’ı yetiştiren ve başarılı olmasında emekleri olan ailesi ve hocasını da tebrik etti.