NÖBETİ BIRAKMIYORUZ

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Milli İrade Meydanı’nda demokrasi nöbetini sürdürmeye devam ediyor, vatandaşlarla birlikte demokrasi adına meydanda yerini alıyor. Başkan Kafaoğlu Milli İrade Meydanı’nda Lokantacılar Odası’nın düzenlediği pilav hayrına katıldı, bir gün sonra ise yine meydanda Berberler ve Kuaförler Odası tarafından gerçekleştirilen pilav hayrı ve ardından Fırıncılar Odası’nın simit-ayran dağıtımına katıldı, daha sonra ise HAYKOOP’un süt dağıtım etkinliğinde yer aldı. Başkan Kafaoğlu sivil toplum örgütlerinin demokrasi dayanışmasını takdir etti.

Kafaoğlu AK Parti İl Gençlik Kolları’nın ‘10’lardan Reise Mesaj Var’ etkinliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a "Ölümüne Arkandayız, Bu Millet Yanında" mesajı gönderdi. Daha sonra ise İl Kadın Kolları'nın düzenlediği Darbe Anını Yaz defterine 15 Temmuz ile ilgili düşüncelerini yazarak, Türk milletinin yeniden dirilişini satırlara döktü.

Kafaoğlu anı defterine “15 Temmuz 2016 Yüce Türk Milletinin yeniden dirilişi ve kendine geliş günü oldu, yeniden Çanakkale ruhunun yaşandığı tüm dünyaya duyurdu. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı talimatla bütün meydanları doldurarak darbe bozuntularına dur dedi ve göğsünü siper etti” dedi.

Başkan Kafaoğlu gece nöbetini sürdürdükten sonra sabah 04.30’da Altıeylül Belediyesi tarafından vatandaşlara çorba ikramı yaptı, sabah namazını halkla kıldıktan sonra meydandan ayrıldı.