Altıeylül Belediyesi Resmi Web Sitesi
Başkan öğrencilere başarılar diledi

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “6 Eylül 6 Proje” sloganı ile başlattığı projelerden biri olan “Başarıyı Yakala” projesi kapsamında 2.Başarı Değerlendirme Sınavı gerçekleşti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile birlikte Bahçelievler Anadolu Lisesi ve Mehmetçik İlkokulu’na giderek öğrencilere sınav öncesi başarılar diledi. Başkan Kafaoğlu öğrencilerin gelecekleri adına girdikleri bu sınavlardan istedikleri sonucu elde ederek çıkacaklarını ifade etti.

2.Başarı Değerlendirme Sınavı 28 ortaokul ve 14 lisede uygulandı.Bu sınavlara 5.sınıflarda 2018 öğrenci, 6. sınıflarda 2020 öğrenci, 7. sınıflarda 1984 öğrenci ve 8. sınıflarda 2166 öğrenci olmak üzere ortaokullarda toplam 8188 öğrenci katıldı. Liselerde ise 9. sınıflarda 2363 öğrenci, 10. sınıflarda 1902 öğrenci, 11. sınıflarda 2044 öğrenci ve 12. sınıflarda 2304 öğrenci olmak üzere ortaöğretimde toplam 8613 öğrenci sınava katıldı. Genel toplamda 16801 öğrencimiz 2.Başarı Değerlendirme sınavlarına katıldı. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Mutlaka hedefleriniz olsun. Sizler ileride çok güzel yerlere gelecek bireylersiniz. Bu sınavlar sizin için birer fırsattır. Fırsatı iyi değerlendirin. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik de sözlerine belediye başkanına teşekkürlerini sunarak başladı. Çelik sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle ilçemizdeki eğitimle ilgili çalışmalarda belediyemiz her zaman yanımızda, bu anlamda belediye başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ben de Sayın Başkanımız gibi hepinize başarılar diliyorum”